Overdose energi

En søndag overfylt av enegi gir rom for mye :)

I dag hadde vi Tico på besøk. Samme  rase som voffsen vi har :)

Vi fikk oss en to timers lang tur innover til storknoppen på formiddagen. Gikk ikke fort med valp, pauser, litt bæring av henne, å alle bånd som viklet seg inn i hverandre, når den ene tisser skal den andre lukte å for ikke å glemme alt det andre som begge må lukte å utforske! Men det var en så fin tur, at selv om vi brukte dobbelt med tid så har det ingenting å si.

Turene som teller sant?

Vell hjemme ble det å spise middag på altanen før jeg bestemte meg for å pakke begge guttene og hundene i bilen å kjøre en plass vi aldri har vært. Morro å utforske noe nytt også! :)

Så vi endte opp med en lengre gåtur å gutter å hunder fikk lekt seg ved elva mens mor fikk ladet batteriene med elvesus, fuglekvittring, sol og latter fra ungene :) For en nydelig plass! Vi skal tråkke den veien oftere :)

Nå sover unger og hunden å jeg har funnet den beste plassen i sofaen å trekt pledet langt opp, å mor skal se SKAM før hun legger seg :)

Takk for en fin og minnerik søndag, håper dere der ute har hatt en fin dag også :)

#søndag #blogg #sommer #frihetsfølelse #livet #lykke #mammablogg #helg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

33, Åfjord

Mitt liv med trening og mat Sponsorer: www.treningsshop.no (Rabattkode: lindafitlife20) www.brazfit.no (Rabattkode: lindafitlife15) Instagram: linda_fitlife Snapchat: limaha

Kategorier

Arkiv

hits