Søndag og dag 6 på c9

God søndag :)

Skikkelig laaat søndag i dag å det er godt ;) Har vasket litt hus og kosa oss masse ut samt vært å besøkt min mor :)

Kom hjem å laget middag der sovneg både lillegutt å Nixie ;) Poden har ikke vært 100% i formen så han har sovet siden vi kom hjem gitt. Lagt seg i senga nå så han blir nok godt uthvilt til i morgen. Bra han spist til mormor før vi dro ;)

Ellers så er jeg på dag 6 på c9. Det betyr at man skal da veies og måles. Cm krymper de og har gått ned bitte litt kg. Har ikke mange kg å gå ned så om resultatet etter 9 dager er 2.5 kg feks så blir ikke jeg lei meg. Føler jeg har lært en del om kosthold på disse dagene.

At jeg har gått rundt å trodd at jeg spiser sunt før.. tull prat. Ikke at jeg mener man skal fortsette som de her dagene etterpå..det er heller ikke sunt. Men hva sunn mat er å innse at jeg har vært alt for flink til å gi meg selv unnskyldninger for å skeie ut, spist alt for ensidig og alt for store mengder samt disse forbarska sunne barene på kiwi som egentlig er proppa full med karbs! Å for ikke å glemme all den light energidrikken jeg har dytta i kroppen.

Jeg er faktisk så klar for å møte slutten på c9 å ta tilbake kontrollen over hva jeg gir kroppen min. Den fortjener kun det beste ;)

Den frie lista med gr.saker, bær og frukt vil jeg henge opp på kjøleskapet . Den viser hva som har lav GI og er greit som mellommåltider, det skal framfor en bar ;)

Har lest en del på nett om c9 disse dagene også. Mange fornøyde mennesker som ender opp med å endre fokus på hva som er bra av mat. Det er liksom det som er det beste med dette, de setter mer pris på det enn antall kg og cm. Jeg er så glad Oddbjør(min veileder) fikl overtalt meg til å følge c9 framfor å bruke produktene løst i samsavar med egen trening og kosthold :)

Jeg ser flere som også velger å ta flere runder med c9. Dog ikke på samme periode men feks 2-3 ganger pr år faktisk. Som en siste hjelp før man skal til syden, gifte seg, etter juleferie osv.

Ser jeg mørkt på å ta en runde til i løpet av dette året?

Du kunne spurt meg på dag 1 og også kanskje på dag 2..svaret ville blitt ja! Men nå..nei. Det skulle gått bra ;)

Men nå er jeg bare spent på om jeg er flink etterpå også :)

Er mye spennnede og sunn matoppskrifter jeg sikler etter å prøve  ;)

En av de første dagene sa jeg til en kompis at jeg gledet meg til en giga boks med Ben & Jerrys når dette var ferdig... hehe Ben & Jerrys er ikke på ønskelista over hva jeg vil dytte i meg etter dette lenger ;)

Da jeg blogget tidligere så var jeg flink til å lage mye sunt. Det er DIT jeg skal nå! Tilbake til den ordentlige sunne Linda!

Det var kveldens tanker ;)

#helse #kosthold #fitness #c9 #trening #treningsblogg #blogg

4 kommentarer

lisarorvik

29.05.2016 kl.22:26

Så koselig, fint bilde :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Linda

29.05.2016 kl.23:12

Tusen takk Lisa ;) Ja må ta en titt :D

Benedicte

30.05.2016 kl.08:00

Det klarer du :D

Linda

30.05.2016 kl.08:05

Må det ;) God mandag Benedicte :)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

33, Åfjord

Mitt liv med trening og mat Sponsorer: www.treningsshop.no (Rabattkode: lindafitlife20) www.brazfit.no (Rabattkode: lindafitlife15) Instagram: linda_fitlife Snapchat: limaha

Kategorier

Arkiv

hits