Sent på natt

Bah! Det ble sent gitt. Burde lagt meg for lengst men Ghost snurret på tv'n så måtte felle noen tårer atter en gang til denne filmen. Vakker!

Blir nok en søvnløs natt i natt. Minsten er ikke helt i formen å hoster å hoster. Heldigvis fri i morgen å kan sove uttpå. Var meningen å dra til Trondheim å møte noen fra Forever Living men ser ut for at det blir å avlyse for min sin del når lillegutt ikke drar seg helt til her.

Andre sjangsen på kort tid som går ifra meg, ergelig :( Men neste gang skal jeg få det med meg, må!!

Trenger å lære mer å lysten til det er stor :)

Har i kveld lagt inn flere bestilligner så tydelig at FL har godt omdømme. Gleder meg til å få mer erfaring selv :)

Ble en lang dag på jobb i dag da. 10 timer. Å det gikk forøvrig ganske bra det nå på dag 4 på c9. Ikke sulten, ikke fysen på noe søtt (haha lørdag!Du blir ikke så skummel som jeg trodde), å blodsukkeret har vært stabilt. Kjente en liten knekk på slutten av arbeidsdagen men det ordnet seg med en deilig boks med blåbær på tur hjem.

Ettersom poden ikke er helt i form så har det ikke blitt noe tur på gymmen i kveld heller. Storebror skal få slippe å sitte hjemme med en som hoster å hooooster. Men litt frisk luft måtte til å selv lagde han store planer om en fjelltur med klatring i trær på vei til fjellet å så kose seg med kjeks sammen med storebror. Ante meg at det ikke ble noen lang tur så vi gikk litt i skogen å bare kosa oss før vi snudde å gikk hjem :)

Satser på at det blir litt trening i morgen da. Kommer jeg meg ikke på gymmen får mølla lide ;) Eller jeg lider mest da jeg er klin avhengig av å se serie mens jeg trener på den..å bredbånde har vært nede i flere dager..jadda! Passer fint i helga...nope :p

God natt å good helg :D

#spons

Tights fra www.treningsshop.no

#trening #helse #bedrehverdag #blogg #mammablogg #c9 #foreverliving #helg #fitness

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

33, Åfjord

Mitt liv med trening og mat Sponsorer: www.treningsshop.no (Rabattkode: lindafitlife20) www.brazfit.no (Rabattkode: lindafitlife15) Instagram: linda_fitlife Snapchat: limaha

Kategorier

Arkiv

hits