Endelig over på dag 3 :)

Da var de to værste dagene på c9 ferdig!

Konklusjon:

Jeg er glad jeg har vært hjemme de to første dagene. Kroppen å hjernen har ikke spilt helt på lag men det kan man heller ikke forvente på ett stort kaloriunderskudd.

Jeg ser heller ikke så mørkt på å gjennomføre dette en annen gang. Feks så er det en grei kickstart om man trenger å hente seg inn etter sommer/jul/påskeferie om man er som meg å sklir lett ut å bruker uker på å hente seg inn. Eller om man har behov for å gå over til en sunnere livsstil å trenger en motiverende start. Er nok flere grunner til å ta en runde på c9 men jeg får snakke ut ifra mitt ståsted å hva jeg ser den kan være til nytte for.

Nå er det slik at man kan ta den bare for å rense kroppen, få ny energi men også for de som sliter med å gå opp i vekt kan bruke den. Det siste er ett område jeg vet for lite om til å skrive noe om.

Jeg legger ut en del bilder på snapchat og der er det mange på lista. Har ikke fått noen meldinger om at c9 ikke er bra. Men har faktisk fått overraskende tilbakemeldinger fra mennesker jeg følger på snap og insta som er rå på trening og kosthold som også har brukt c9. Alt fra de som slet med de siste kiloene, eller trengte å få bort litt rundt magen.

Og også tilbakemeldinger på at man har hørt mye positivt om c9 men ikke prøvd å er spent på min erfaring. Som ønsker å teste selv senere.

Jeg er hvert fall åpen for å høre både positive og negative erfaringer. Morsomt for en som går inn på dette med litt skeptisk syn. Ja jeg tror selvfølgelig man kan gå ned om man ønsker det. Men hva med tiden etterpå?

Er dette nok til å innstille hode å kroppen på at man skal fortsette en sunn livsstil? Faller man ikke fort tilbake til gamle matvaner? Å for de som ikke er aktive, er dette det som skal til for at de kommer seg i aktivitet å fortsetter med det?

Jeg har merket en stor forskjell med dette. Søtsuget er borte! Forever Lean som inngår i denne pakken er kromtabletter og krom er bra for å dempe søtsug ;) Det har jeg også vært skeptisk til tidligere men joda.. Det er ikke Candy King som er savnet akkurat. Men har mange tanker om gode salater, sunn varm middag, masse stekte grønnsaker, smoothier å myye mer. Så forever lean er kommet for å bli forever hos meg ;)

Så har jeg vært på vekta i dag og også målt. Antall cm er ikke myye men ja det krymper. Vekten har gått ned 1.9kg. Har tisset mye mer enn normalt. Å jeg er en sånn person som tisser to ganger pr dag! Jeg er ikke flink til å drikke vann. Drikker energi drikker..en uvane jeg håper på å bli kvitt nå(Skal prøve Argi+ etter c9). Å en del light brus. Brusen er ikke noe jeg ser på som en avhengighet.

I dag blir det hvert fall en bedre middag å det ser jeg fram til!

Legger med noen snapbilder ( limaha) fra siste døgnet. Var på gymmen i går! Viktig med aktivitet ;) I dag er jeg hjemme med sykt barn så det blir rolig gange på mølle snart og kanskje en tur på gymmen i kveld å kjøre bein. Vi får se :)

Neste update kommer i morgen kveld;)

Ja jeg er ærlig! Dette vekttapet kommer fort tilbake om man kjører samme stil på kosthold og trening som før c9 ;) Og klart man går fort ned når man lever på underskudd. Så man må være flink å leve sunt etterpå ;)

Hvis du som leser ønsker å prøve c9 eller andre produkter fra Forever Living, eller har spørsmål så ta gjerne kontakt på hansenlindamari@gmail.com

#helse #livsstil #kosthold #c9 #trening #bedrehelse #treningsblogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

33, Åfjord

Mitt liv med trening og mat Sponsorer: www.treningsshop.no (Rabattkode: lindafitlife20) www.brazfit.no (Rabattkode: lindafitlife15) Instagram: linda_fitlife Snapchat: limaha

Kategorier

Arkiv

hits