Trening på lavgir.

Dag 2 på C9. Og jeg makter ikke å sitte stille eller være borte fra gymmen med mindre jeg er syk :) Energinivået er temmelig lavt enda så klarer ikke mer enn det som er anbefalt. 30 minutter rolig rygg og skuldre ble det på programmet i dag :p

Skjemtes nesten der jeg trente med super lette sett og masse repetisjoner.

Men i morgen blir det bedre! Komme over denne kneika på de to første dagene her nå så blir det mer mat og tilskudd av proteiner. Ber til oven om at proteinshaken smaker som en drøm, hvis ikke blir jeg veldig neffor :p Har hørt både å ang shaken. Men det er jo slikt med alt, noen liker det ene mens noen det andre.

Jaja her er ett bevis på at hjernen går i dvalemodus med for lite energi. Først Nå ser jeg at man faktisk SKAL ha proteintilskudd på dag 1 og 2 også..så går å graver meg ned her å føler meg himmla teit..men først..shake ;)

#spons

Fikk pakke i posten i går også! En sykt fin tights fra www.treningsshop.no . Satt som støpt og jeg syns den ser fiin ut!

Rabattkode lindafitlife20
www.treningsshop.no

#trening #helse #livsstil #fitness #treningsblogg

2 kommentarer

lisarorvik

25.05.2016 kl.11:47

Så flink du er :)

Linda

25.05.2016 kl.17:59

Tusen takk Lisa :) Ha en finfin kveld :)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

33, Åfjord

Mitt liv med trening og mat Sponsorer: www.treningsshop.no (Rabattkode: lindafitlife20) www.brazfit.no (Rabattkode: lindafitlife15) Instagram: linda_fitlife Snapchat: limaha

Kategorier

Arkiv

hits