C9 Dag 1.

Har tenkt en del på dette blogginnlegget. Har som nevnt blitt forhandler i Forever Living og avtalte med min veileder å prøve c9. Ikke for at jeg ønsker å gå ned i vekt. Jeg trener og spiser sunt å føler meg fornøyd med meg selv. Skal ikke akkurat stille som verken bikinifitness eller modell ;)

Først var jeg rimleig skeptisk å tenkte at jeg kunne bruke disse produktene som var på vei i posten på annet vis enn å følge c9(feks aloe vera gel før frokost, lean mot søtsug generelt og proteinpulver etter trening). Det er jo 2× aloe vera gel som man drikker, forever lean og proteinpulver i pakken. I tillegg en godt forklarende brosyre på hvordan man skal følge c9. Hvilken mat man kan spise, samt ett utvalg smoothie oppskrifter og middagsoppskrifter.

Så ja jeg er en skeptiker så dette er for min del utfordrende. Å synes det er litt tøft å ikke kunne spise hva jeg ønsker når jeg ønsker ;)

Men samtidig er jeg jo staaa som ett beist da. Så dette skal jeg gjennomføre til siste slutt ;) 

Å samtidig så er det for min sin del enklere å være forhandler av produkter som jeg også har fått testet ut ;)

Første dagen er over og den var tøff fra midten på dagen fram til siste dose med aleo vera gel + frukt å bær som anvist. Man har en liste over frukt, bær og grønnsaker som man kam ty til i en viss mengde om man må. Jeg måtte for å holde blodsukkeret i sjakk. Blir fort uvell om blodsukkeret ikke er som det skal ;)

Veide å målte meg i dagtidlig samt tok ett par før og etter bilder. Det er for meg den beste måte å se forandring på...med bilder.

Jeg må si jeg er spent på resultatet.

SÅ om du er på snapchat så legg meg gjerne til der( limaha ). Snapper litt rundt dette og kommer til å skrive her for hver dag samt dele noen utvalgte bilder fra snap her også.

Nå har jeg forhørt meg litt rundt Forever living samt har hørt en del fra før, så gleder meg til å prøve flere produkter.

Høyest på ønskelisten nå står Argi+ samt shampoo og balsam. Disse (samt flere) har jeg hørt godt om fra før også så gleder meg ekstra mye ;)

Da får man finne senga å se krim før man sovner ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

33, Åfjord

Mitt liv med trening og mat Sponsorer: www.treningsshop.no (Rabattkode: lindafitlife20) www.brazfit.no (Rabattkode: lindafitlife15) Instagram: linda_fitlife Snapchat: limaha

Kategorier

Arkiv

hits