Tittei


SPONSET
Man lever, joda, da blir det lite blogging når dagene går i jobb, barn, kjæreste og trening:)

Laget jo ett utkast til bloggen før helga her men ble av glemsomhet borte vekk :)

Fikk sponsor pakke fra gymgrossisten før helgen, lykke! Lean protein som smakte himmelsk! Barer, tshorte å en singlet + to stk shaker :) Morro :)

Fått til en økt til på rulleski også :D Ble en i dag. Trosset en vond rygg å kjørte til Lauvøya for å trene litt. Det gikk bra med ryggen så fikk en god økt. Det skal nevnes at det kjennes veldig i div muskler når man går på rulleski, fy søren det er tungt, spesielt når det blåser :) Syns det rev å slet i setemusklene å framside av leggene som bare det i dag jeg. Ble med 9.5 km, må ta det litt piano så jeg ikke blir helg gåen :) Så ble det en mega kjapp økt på gymmen i kveld, kjørte øvre rygg, bicepst å skuldre. Kun lette vekter + flere rep. og kun to sett. Kjører 20 rep å da var det i dag nok med to sett pr øvelse.

Etterpå ble det en liten fotoshot sammen med poden. Han tok bilder av meg og jeg av han ;) Morro å leke seg litt med speilreflekskamera :D

Er supertrøtt å ska opp tiiidlig i morgen for jobb så da er det nok bare å finne senga si tenker jeg ;)

Ellers så ventes det flere spennende ting i posten snart ;) Gleder meg veldig på ett par ting jeg ja :D Kommer mer om det på bloggen :)

Natta ;)

Ett lite bilde fra første økta i dag :)

#gymgrossisten #helse #trening #fitness #mamma #blogg #treningsblogg

2 kommentarer

Celine Alexandra

04.08.2015 kl.21:42

Å så heldig som blir sponset a gitt! Det er digg

Linda

04.08.2015 kl.22:24

Ganske kjekt ja :) Hadde ikke i min villeste fantasi trodd det da jeg søkte for ett lite år sideb, å hvert fall ikke at det skulle bli såpass bra med sponsorer :)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

33, Åfjord

Mitt liv med trening og mat Sponsorer: www.treningsshop.no Instagram: linda_fitlife Snapchat: limaha

Kategorier

Arkiv

hits