Ny uke, igjen!

Å det liker vi :)

Godt med helg, men jaggu godt å starte på en ny uke også. Spesielt om man har noe å se fram til :) Mye som skjer på jobbfronten å samtidig så telles det dager til kjærestetur :) Gleder meg vannvittig! 

Har også sendt mail til ett treningssenter i Tr.heim i dag. Skal på hospitering via jobben snart å tenkte å benytte sjangsen til å få en PT time eller to mens jeg var der. Så da er det sendt mail med litt info om meg og spørsmål til dem om det er mulig å få til litt veiledning :) Tenker spesielt på disse baseøvelsene. Hadde vært kanongreit å fått fulgt opp teknikk her.

 

Ellers så ble det en rar treningsøkt i dag. Datt helt ut av meg selv i dag å tullet med hvilke muskelgrupper som skulle trenes...så ja, jeg skulle trene bein, bryst å triceps men ble bein, bryst, skuldre å biceps :P Går nok greit. Hadde ikke styrke i går (men fjelltur) å ikke blir det styrke i morgen (satser på mølle!) heller så ingen fare for overtrening av muskelgruppene der :)

 

Hadde også plan om å få testa rulleskia i dag men..da hadde det blitt mye vannplaning. Måtte fått det gjort før kl 13 i dag å da hølja det ned i bøttevis her. Satser på onsdag istede? ;) 

 

 

 

 

 

Bildet er fra turen i går, Bessakerfjellet! 

Da skal frøkena her finne senga, lese litt bok å så falle i søvn! Opp kl 06 i morgen å dra å jobb :) :) 

 

God natt ;)

 

#hverdag #helse #lykke #blogg #trening #treningsblogg #fitness

 

2 kommentarer

julieeannaa.blogg.no

27.07.2015 kl.22:02

Kjempe fint blogg-innlegg. Håper sommeren blir super fin videre! Kanskje du vil ta en tur innom min blogg også<3 klemmer <3

Linda

27.07.2015 kl.22:18

Tusen takk :) Skal ta en titt :) Ha en super fin mandagskveld :):) Tusen takk for at du tok turen innom bloggen :)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

33, Åfjord

Mitt liv med trening og mat Sponsorer: www.treningsshop.no Instagram: linda_fitlife Snapchat: limaha

Kategorier

Arkiv

hits