Til meg, fra meg!! Endelig :D

Våren 2014 ble jeg kjent med ei dame på instagram som postet masse bilder av sine turer på rulleski, dette fenget meg veldig! Å ønsket om å prøve dette ble veldig stort! Etter litt om å men så fant jeg ut at jeg kunne få låne rulleski fra skigruppa her i Åfjord. Ble så jeg måtte starte med å prøve classisk rulleski først i påvente av skikkelige skisko med støtte (for skøyteskia). Classisk ga meg ingenting, ble skuffet egentlig å ventetiden på skikkelige skisko var laaang ;) Joda, ett par dager er lang tid! :)

Så da disse skiskoa kom så ble det å teste ut skøyteskia, å du å du! Classiske rulleski ble ikke prøvd igjen ;) Det var gøy! Det var vanskelig å det var tungt!!! Søren meg god trening i å gå på rulleskøyter :) Jeg må jobbe med mye her, balanse, teknikk å nedoverbakker :P Det er skummelt, livredd for å slå meg ;) Men, det er gøy! 

 

Så måtte jo disse rulleskia leveres tilbake å ønsket var der fortsatt om å eie sine egne rulleski, prøvde en konkurranse om å vinne penger til rulleski også, uten hell ;)

 

Så for noen dager siden tikket det inn melding fra kjæresten om at det nå lå ett par skøyterulleski til salgs på den lokale kjøp/salg gruppa på fb!!! Jadda, inn med minstebudet tvært, å vips så var de mine :D Glad? JA DU KAN TRO :D :D Gleder meg til å få de på meg å tatt noen turer nå :)

  

 

God lørdagskveld, hilsen en happy happy Linda :D

 

#glede #rulleski #helge #shoppet #aktivhverdag #helse #trening #mamma #blogg #fitness #treningsblogg #sommer

6 kommentarer

sentrumjenta

25.07.2015 kl.17:36

Herlig blogg du har:) ha en fin dag!!:)

julieeannaa.blogg.no inspirasjon ta en titt? <3

25.07.2015 kl.17:58

Så fin blogg du har! håper dagen blir super fin. kos deg masse i sommer.<3

Kjempe fint blogg innlegg!

Linda

25.07.2015 kl.18:12

Tusen takk :) God lørdag til deg :):)

Linda

25.07.2015 kl.18:13

Tusen tusen takk :) Dagen har vært kjempe fin med venner, utekos med minsten, testet rulleskia å masse masse kos å litt sol gitt :D Ha en fin dag ;)

thefashionnoob

26.07.2015 kl.18:47

Nice <3 utrolig spennende blogg du har! <3

Linda

26.07.2015 kl.19:33

Tusen takk ;) God søndagskveld til deg :)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

33, Åfjord

Mitt liv med trening og mat Sponsorer: www.treningsshop.no (Rabattkode: lindafitlife20) www.brazfit.no (Rabattkode: lindafitlife15) Instagram: linda_fitlife Snapchat: limaha

Kategorier

Arkiv

hits